PARI

PARI GmbH je jedna od vodećih svjetskih tvrtki u proizvodnji inhalatora i pomagala za inhalaciju. Znanstvena istraživanja su dokazala kako se uporabom PARI inhalatora uvelike smanjuje vrijeme inhalacije, a zahvaljujući posebno dizajniranim raspršivačima, učinkovitost je znatno poboljšana.

PARI SINUS

Kompresorski uređaj PARI Sinus namijenjen je inhalaciji gornjih dišnih puteva. Anatomska građa sinusa onemogućava prodor dovoljne količine aerosola u zahvaćena područja, pa je PARI Sinus idealno rješenje. Zahvaljujući laganim vibracijama omogućava učinkovitiju depoziciju čestica, pogotovo u maksilarne sinuse, koji predstavljaju najveći problem kod upala i prehlada. Dolazi u kombinaciji s raspršivačem i sapnicom (3.9µ).

Istovremeno, PARI Sinus možemo kombinirati s običnim raspršivačem te na taj način inhaliramo donje dišne puteve.Pari Sinus ima široku primjenu kod pacijenata s različitim bolestima respiratornog sustava ( astma, bronhitis, KOPB, cistična fibroza). Dolazi u kompletu s usnikom, dječjom maskom i dvije sapnice koje raspršuju čestice u veličinama od 2.2µ i 3.5µ, te je namijenjen bolesnicima svih dobnih skupina.

Pari Inhalator